Naše usluge

Restaurativna stomatologija

Zadatak restaurativne stomatologije, koja čini osnovu konzervativne stomatologije, je dijagnostikovanje karijesa, uklanjanje kariozno ostećeno tkivo zuba te nadoknada istog, kao i saniranje frakturisanih zuba. Mi u svome radu koristimo izuzetno kvalitetne kompozitne/plombe i druge materijale najboljih svjetskih proizvođača, koji uz kvalitetnu izradu garantuju trajnost i odličnu estetiku. U ovu grupu spadaju usluge plombinaranja zuba od jedne do više površina kao i kompozitne fasete na većim površinama zuba.

Zadatak restaurativne stomatologije, koja čini osnovu konzervativne stomatologije, je dijagnostikovanje karijesa, uklanjanje kariozno ostećeno tkivo zuba te nadoknada istog, kao i saniranje frakturisanih zuba.

Mi u svome radu koristimo izuzetno kvalitetne kompozitne/plombe i druge materijale najboljih svjetskih proizvođača, koji uz kvalitetnu izradu garantuju trajnost i odličnu estetiku.
U ovu grupu spadaju usluge plombinaranja zuba od jedne do više površina kao i kompozitne fasete na većim površinama zuba.

Mi rješavamo Vaše dentalne probleme

Želite konsultaciju?

Kontaktirajte nas

Možete nas pozvati ili poslati pitanje putem kontakt forme, a mi ćemo se rado angažovati da što prije dobijete potrebnu uslugu.

Zadovoljstvo naših pacijenata je i naše zadovoljstvo

IMG_20200630_001416